Over mij

Hallo allemaal en welkom op m’n website,

Graag wil ik mezelf aan je voorstellen. Mijn naam is Alexander Postma, 44 jaren jong, getrouwd en samen hebben we een zoon van 13 jaar.
Sinds november 2015 wonen we in Enschede, nadat wij 15 jaar woonachtig zijn geweest in Uden ( Noord Brabant ).

Sinds 2002 ben ik fulltime actief als tennistrainer, zogezegd van mijn hobby mijn werk gemaakt. Dit heb ik bij verschillende verenigingen in Brabant gedaan zoals TV De Witte Schare Schaijk en TV Wolfsbosch te Vught. Drie jaar tennistrainer geweest bij LTC Losser, sinds 2017 verzorg ik de padellessen bij Tennis & Padel Topspinners te Enschede, waar ik momenteel fulltime tennis & padellessen verzorg!!

Ik ben in het bezit van een A en B licentie voor tennis en ook het padel trainersdiploma heb ik inmiddels behaald.

Voordat ik tennistrainer werd heb ik als begeleider/instructeur gewerkt bij een evenementen/outdoor bedrijf genaamd Rongen Aktief. Hier probeerde ik de mensen een leuke actieve dag te bezorgen door gebruik te maken van middelen zoals kano’s, steppen en een mobiele klimrots. Maar ook aan een stukje teambuilding werd gedaan en de rodeostier en sumoworstelen zorgden voor de nodige hilariteit.

Door deze achtergrond is mede het idee ontstaan om sportieve clinics aan te gaan bieden, waarbij ik op zoek ben gegaan naar iets wat toch vrij uniek is, en dat vond ik in Padel en 360 ball. Mijn grootste hobby wil ik daarbij zeker niet vergeten; Tennis.

Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het kennismaken met racketsport en gezond bezig zijn!

Alexander Postma